微信刷题,考证必备
  • 试题题型【阅读理解】
试题内容

  I was born in Ireland and lived there until I was nineteen years old. I came to New York in 1956. At first, I held several jobs to eam a few dollars. Later, to live a better life, I bought my own taxi car. Till now, I've been in the taxi car business for thirty-five years. I know there is a lot about taxi drivers that is not so good. Because of this,people get the wrong impression (印象) that they are bad.

   In fact, taxi drivers are just like other honest people. You can read in the papers almost every week where a taxi driver tums in money or jewels people leave in their cars. One time in Brooklyn, I found a ring in my car. I remembered helping a lady with a lot of bags that day, so I went back to the store where I had dropped her off. It took me almost two days to look for her in order to retum the ring. I didn't get as much as "Thank you. " Still, I felt good because I had done what was right.

   In all my years of driving a taxi car, I have never had any trouble with the public because I always try to be nice to everyone. I try to be honest toward others. I have been trying this for a long time, and the longer I try, the easier it gets.

   I believe honesty is one of the greatest gifts there is. It's something that makes a man a good guy. This is also my way to live by.

1.[单选题]____is the most important according to the passage.
  • A. Kindness
  • B.Experience
  • C.Money
  • D.Honesty
  • 解题思路:通读全文以及最后一段第一句“I believe honesty is one of the greatest gifts there is”可知,作者主要讲述了诚实的重要性,故选D。
2.[单选题]The writer came to New York ____ .
  • A.for 35 years
  • B.for 54 years
  • C.in 1956
  • D.since he was 19
  • 解题思路:由第一段第二句“I came to New York in 1956.”可知作者是1956年去纽约的,故选C。
3.[单选题]The writer found___in his car in Brooklyn.
  • A.a bag
  • B. a ring
  • C.some money
  • D.some jewels
  • 解题思路:由第二段第三句“One time in Brooklyn, I found a ring in my car.”可知做事在车里发现了一枚戒指,故选B。
  • 参考答案:D,C,B
更多试题库